Region

SUZE I SVIJEĆE ISPRED KUĆE ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Novosađani se okupili da odaju počast velikom kantautoru! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić

Poštovaoci pokojnog pevača palili sveće u centru grada i ispred njegove kuće.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Region tuguje zbog smrti Đorđa Balaševića prisjećajući se njegovih najvećih hitova, najboljih citata, ljubavi sa Oliverom i svih zanimljivosti koje su pratile njegov život i veliku karijeru, a u Novom Sadu su se ispred njegove kuće i na Trgu slobode okupili poštovaoci, prijatelji i komšije kako bi se oprostili od pokojnog kantautora.

U centru Novog Sada okupili su se brojni Balaševićevi fanovi svih uzrasta, kako bi upalili svijeću i položili bukete, a prema riječima reportera MONDA na Trgu se skupilo između 500 i 600 ljudi koji u miru odaju počast pokojnom pjevaču, a sličan prizor sačekao je reportere i ispred njegove kuće.

Scene ispred Balaševićevog doma podjednako su tužne kao i one iz centra grada, a njegovi sugrađani su tamo postavili sto na kojem su zapalili brojne svijeće i okupili se kako bi poslali poslednji pozdrav svom omiljenom pjevaču.

Pogledajte prizor koji slama srca:



Podsjetimo, Balašević je prije tri dana primljen na Infektivnu kliniku gdje se liječio od upale pluća. Prije nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor osjeća dobro i da se šali sa ljekarima, međutim, po poslednjim informacijama slavni Vojvođanin preminuo je na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.