Region

UBICA PRATIO SVAKI ZEKIN KORAK, IZREŠETAO GA IZ OSVETE? Isplivali detalji mračne prošlosti vlasnika "Vile Jelena"

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nikola Zečević Zeka (38), koji je sinoć ubijen u Glavnoj ulici u Kragujevcu, navodno je likvidiran iz osvete.

Izvor: Facebook/nikolazeceviczeka

Prema određenim indicijama, upravo je Zečević čovjek koji je prije desetak godina upucao sina vlasnika jedne mjenjačnice, te je moguće da je riječ o osveti.

Prema nezvaničnim tvrdnjama izvora iz MUP-a Srbije, ubica je sinoć sačekao Zečevića u Glavnoj ulici u Kragujevcu i na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak. Nastradali čovjek živio je u neposrednoj blizini tako da se pretpostavlja da je napadač dobro poznavao njegovo kretanje. Zečević je na licu mjesta davao znake života, ali je preminuo na putu ka Kliničkom centru Kragujevac.

Kako se moglo čuti na licu mjesta ubica je pobjegao sporednom ulicom, gdje su ga sačekali saučesnici i odvezli sa mjesta zločina.

Inače, Kragujevčanin Zečević slovio je za žestokog momka i bio je navodno umiješan u nekoliko pucnjava.

Prije nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate mjenjačnice u gradu, posle čega se momak dugo oporavljao i imao posledice. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada.

Tagovi