želeo jug po svaku cenu

VELJA SE IŽIVLJAVAO NAD NAVIJAČIMA, IMA CiO SNIMAK! Čovjek drhti i muca pred kamerom, drže upereno oružje u njega?!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Rat za prevlast na jugu traje posljednjih 25 godina.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Instagram/Screenshot/obradovici_pfk

Goran Veličković je javnosti bio poznat kao vođa navijača Partizana, koji se zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci", koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Ova grupa je prethodno ušla u žestok rat sa ekipom Velje Nevolje, koji je sa Aleksandrom Vidojevićem zvanim Aca Rošavi stvorila frakciju "Principi". Počele su prozivke i uvrede sa južne tribine iz grupa "Janičari" i "Alkatraz", ka istoku i "Partizanovcima".

Nevolja i njegovi nisu stali na tome, već su dodatno ponizili Radeta Petrovića, jednog od Kimijevih ljudi. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Petrović, očigledno nateran, izjavljuje kako je njegova navijačka grupa izdala Partizan, a da su on i Kimi "pi**e" i da je jedina prava ljubav prema Partizanu na južnoj tribini.

Petrović je dao izjavu pod velikom strahom i vjerovatno prijetnjom vatrenim oružjem:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Rat za prevlast na jugu traje posljednjih 25 godina. Poslije 2000. izdvojila se grupa "Alkatraz", koja je zavladala tribinom, ali je težak udarac doživjela poslije ubistva francuskog navijača Brisa Tatona 2009. i Ivana Perovića 2011. godine, zbog čega su neki od vođa grupe završili iza rešetaka.

Tu situaciju iskoristilo je obezbeđenje sa splavova i iz noćnih klubova i tako su na veliku scenu stupili Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, Veljko Belivuk i Aleksandar Aleksić zvani Sale Struja.