opasni

NOVI SNIMAK! SARADNICI KAVČANA KRENULI U AKCIJU! Fantomke, duge cijevi, panciri i Ceca - koliko su bili BAHATI (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Isplivao novi snimak na kome je navodno Velja Nevolja

Policajci pale lasere u kolima
Izvor: Youtube/screenshot/尺๏ժʝ๏

Koliko je samo bila moćna i surova, dobro opremljena, okrutna prema protivnicima, ali i bahata ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, pokazuje snimak koji se pojavio na internetu.

Na njemu se vide trojica maskiranih muškaraca, sa "fantomkama" na glavama, automatskim puškama, laserskim nišanima, pancirima i vrlo modernom opremom kako se voze automobilom, đuskaju i veselo pjevaju.

Ne zna se ni gdje, ni kada je snimak nastao, ali nezvanično se može čuti da auto vozi Belivuk, a da mu društvo prave članovi njegove ekipe.

Oni pevaju pjesmu "Nevaljala" Cece Ražnoatović, mašu automatskim oružjem i upiru ga u kameru, što u jednom trenutku radi i vozač.

Policajci pale lasere u kolima
Izvor: YouTube

Velja Nevolja i članovi njegove kriminalne organizacije uhapšeni su danas zbog najtežih zločina, kao što su ubistva, otmice, prodada droge, iznuda...

Tokom prethodne godine dogodilo se više otmica koje se dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom. Žrtve, ali ni njihova tijela do danas nisu pronađeni. Prema saznanjima, pronađeni su ključni dokazi koji upućuju da su oni mučeni, a potom, kako se sumnja, spaljivani kiselinom u ovim kućama.

"Nestalo je više ljudi, o čijim se sudbinama mjesecima ništa ne zna. Među njima je Radojević, kome se svaki trag izgubio u avgustu prošle godine, ali i Goran Veličković Goksi, kao i 'pink panter' Miljan Ljepoja. Sumnja se da su svi brutalno ubijeni", objašnjava izvor istrage.

Vođa navijača koji je navodno blizak "kavčanima" uhapšen je jutros oko pet sati, i to dok je navodno s pripadnicima svoje grupe pokušavao da uništi tragove zločina.

"Nevolja i pripadnici njegove kriminalne grupe pali su dok su išli da zapale automobile koje su koristili tokom otmica i ubistava. Automobil 'smart' koji su odvezli na Rudnik ključni je dokaz u istrazi nestanka Gorana Veličkovića Goksija. U tom automobilu snimljen je Belivuk dok je razgovarao s Veličkovićem, kome se potom izgubio trag", otkrio je izvor iz istrage.

Tagovi