Region

POLICIJA PRONAŠLA SEFOVE VELJE NEVOLJE! Sadrže DOKAZE o najtežim krivičnim delima!?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kako je navedeno, oni još uvek nisu otvoreni.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U okviru velike policijske akcije jutros ali i tokom dana, uhapšeni su Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, Marko Miljković Mareta i veliki broj pripadnika njihove kriminalne grupe, a policija je pretresla ukupno 27 lokacija.

Na nekim lokacijama pronađeno je više sefova koji pripadaju Belivuku, a za koje se veruje da kriju dokaze o mnogobrojnim kriminalnim radnjama koje je sa svojom bandom sporvodio poslednjih godina.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u toku dana nastavila pretrese na više lokacija u celoj Srbiji, pa su tako pronađene i štek-vikendice između Loznice i Gornjeg Milanovca, ali i sefovi Velje Nevolje koji još nisu otvoreni.

Prema nezvaničnim izvorima, policija veruje da se u sefovima kriju dokazi o brojnim krivičnim delima, ali potencijalno i vrednosti koje je Belivuk sa svojom ekipom stekao kriminalnim radnjama.

Na svim lokacijama pronađeno je mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju na najteža krivična dela!

Tokom pretresa stana Velje Nevolje u Beogradu pronađeno je 60.000 evra.

Svi uhapšeni biće odvedeni u prostorije UKP-SBPOK u Makišu.

Policija celog dana pretresa i prostorije stadiona Partizana i Crvene zvezde, a u jednom trenutku, u Humsku je doveden i Belivuk, sa lisicama na rukama i u pratnji velikog broja policajaca. Iz prostorija Partizanovog stadiona danas je izveden još muškarac kog je policija privela.

Na konferenciji održanoj ranije danas, saopšteno je da je privedena kriminalna grupa za koju se osnovano sumnja da je izvršila najteža i najsvirepija krivična dela poslednjih nekoliko godina, među kojima su teška ubistva, otmice, reketiranje, dilovanje narkotika.

Tagovi