Region

OVO JE ŽENA VELJE NEVOLJE! Danas uhapšena, cijela ekipa u strahu da ne progovori!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ona je uhapšena nakon što je u stanu u kom je živjela sa Veljom pronađeno 60.000 eura.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/kurir

U velikoj policijskoj akciji, danas je uhapšen vođa navijačke grupe "Principi" koja podržava FK Partizan, Veljko Belivuk poznatiji pod nadimkom Velja Nevolja.

Pored njega, sa njim su privedeni i njegovi bliski saradnici među kojima su najzvučnija imena Marka Miljkovića, Milovana Tadića Miksija, Borisa Karapandžića, Aleksandra Aleksića. Ipak, pored njih, kasnije tokom dana, policija je privela i suprugu Veljka Belivuka.

Ona je privedena danas nakon što je policija u stanu Veljka Belivuka pronašla 60.000 eura. Prema nezvaničnim informacijama, ona se nalazi u drugom stanju.

Kako je rekao izvor upućen u istragu, policija vjeruje da upravo ona može da im pomogne ne bi li došli do novih saznanja i eventualnih dokaza i svjedoka koji bi ukazali na Belivukove kriminalne radnje.

"Ona bi mnogo toga mogla da kaže i razjasni. I njegove kontakte i postupke. I ko, sa kim, kako, zašto. Sve bi moglo da bude mnogo jasnije, a njen iskaz bio bi od velike važnosti. Policija vjeruje da je ona o svemu tome imala saznanja", navodi izvor.

O supruzi Velje Nevolje ne zna se puno. Nije se eksponirala u medijima, nema slika na kome se nalazi sa mužem. 

Ipak, ono što je poznato je da je bila "kao na iglama" kada se Veljku sudilo za ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine.

Gospođa Belivuk je tada prisustvovala svakom ročištu, a kada je njen suprug dobio oslobađajuću presudu, ona je doslovna skakala i plakala od sreće po hodnicima Palate pravde.

Podsjećanja radi, policija je danas nakon hapšenja kriminalne grupe prekontrolisala brojne objekte korišćene kao štekove, a pronašli su i veliki bunker u okviru kompleksa stadiona FK "Partizan" u kome je uhapšeno nekoliko Veljinih saradnika.

Svim uhapšenima na teret se stavljaju najteža krivična djela počevši od ubistava, mučenja, nasilničkog ponašanja, otmica, trgovina narkoticima i slično.

Veljko Belivuk i Marko Miljković hapšeni su prije nekoliko dana u Podgorici kada su zatečeni u društvu Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana, kao i na aerodromu "Nikola Tesla" kada se se vratili upravo iz Crne Gore.

Tagovi