Region

KOKAIN I PROSTITUTKE U SRCU BANJALUKE: Objavljeni NOVI DETALJI iz legla prostitucije, klub djevojke reklamirao na Fejsu!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

U Banjaluci je uhapšen vlasnik ugostiteljskog objekta u centru grada zbog sumnje da je organizovao prostituciju, kao i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije korona virusa. Objavljeni novi detalji o sluačju.

Izvor: Guliver/GettyImagesPlus/iStock/AarStudio

Danas je objavljeno da je jedanaest državljana BiH, Srbije i Slovenije uhvaćeno protekle noći u Banjaluci u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga.

Policijska operacija “Dolar” izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke. Policija nastavlja istragu. 

Dvije od šest djevojaka, koje su protekle noći zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela “Ćetojević” u Banjaluci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom.

Nezavisne novine pišu da je u objektu zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dve Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjaluci.

Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimisani.

“U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jedne osobe je pronađen kokain”, kaže izvor.

Klub u koji je upala policija ima i Fejsbuk stranicu koju prati skoro 750 ljudi.

Stranica je puna provokativnih fotografija i videa na kojima se vide devojke u izazovnim pozama koje pozivaju goste u klub.