pružale seksualne usluge

DJEVOJKE IZ SRBIJE GOLE ZA ŠIPKOM: Pogledajte snimak racije u Banjaluci - razbijeno leglo prostitucije (VIDEO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

U policijskoj akciji "Dolar" policija je otkrila da se u hotelu u Banjaluci organizovala prostitucija. Tokom racije uhapšeno je 11 osoba, među kojima se nalaze i četiri djevojke iz Srbije.

Izvor: Facebook/printscreen/Srpskainfo.com

Policija je sinoć upala u striptiz bar u sklopu jednog banjalučkog hotela. U tom trenutku sve je stalo, a striptizete su prestale sa igrom.

U toku ove akcije uhapšeno je 11 osoba, među kojima su i šest djevojaka, koje su radile kao plesačice, od čega su četiri iz Srbije.

Prema prvim saznanjima, četiri Slovenca koja su zatečena na licu mjesta, bila su pod uticajem narkotika. Daljim provjerama policija je utvrdila da su oni i ranije bili u sukobu sa zakonom.

Među uhapšenima su B.Ć, kod koga je pronađen kokain, A.D. koji je izdržavao kaznu zatvora od tri godine zbog droge, M.F. koji je državljanin Slovenije i BiH koji je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila, dok je M.S. ranije hapšen u Italiji zbog dela povezanih s narkoticima.

Pogledajte!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Kako je ranije saopšteno, dvije od njih su priznale da su za novac pružale seksualne usluge.

Među privedenima je takođe vlasnik objekta L.Ž, kao i osobe iz Banjaluke, Srbije i Slovenije, dok je kod djevojaka koje su zatečene pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom.