Video

VODITELJKA SUTRA NA SASLUŠANJU: Jakić ide u policiju zbog izjave "mora da sruši najvažniju kockicu našeg DJETINJSTVA"!

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Voditeljka Jovana Jakić je tokom jednog televizijskog gostovanja izjavila da pored Mike Aleksića i Bate Miladinovića postoji još jedan zlostavljač, ali da će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija.

Izvor: YouTube/Screenshot/Happy TV

Voditeljka Jovana Jakić sutra će biti saslušana u policiji u vezi sa izjavama koje je juče iznijela u emisiji "Posle ručka" na TV Hepi.

Naime, ona je u emisiji govorila i o čovjeku, "koga su djeca voljela" i koji je bio prisutan u našim detinjstvima, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja djece koja su se žalila na njega.

"To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina", rekla je Jakićeva i nastavila:

"Tek kada se sazna u koju stanicu je privedena osoba, moći ću da napravim emisiju o čovjeku koja će da sruši sve kockice našeg detinjstva. To je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvijek imam samo par svjedoka, preko telefona".

"I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svjedoka", rekla je Jovana Jakić.

Ona je u istoj emsiji pričala i da je kao dio grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama, a da je ista priča važila i za Miku Aleksića.

Da postoji još jedna javna ličnost koja je godinama zlostavljala maloletnike, Jovana je potvrdila ranije i za MONDO, ne precizirajući o kome je riječ.

"Tako je, postoji još jedan mentor u oblasti televizije koji je takođe godinama zlostavljao. On je već jednom bio privođen zbog sličnog krivičnog djela, ali se nada da će kolege iz novinarske profesije stati iza ovih mojih reči i da će se to ime uskoro obelodaniti. Ja znam da se on sada trese od straha i da čeka da se njegovo ime spomene", kaže Jovana za naš portal.

Kako je voditeljka ranije otkrila za MONDO, mreža pedofila postoji, ali ona nije organizovana. Uhapšeni Miroslav Mika Aleksić i njegov preminuli mentor Bata Miladinović imali su mnogo sličnosti, ali nisu bili u bliskim odnosima, niti su zajedno radili na podvođenju devojčica.

"Njih dvojica su uvek bili konkurencija, nisu imali nikakav blizak odnos, već je uvek bilo nekih hladnih pogleda, ali su znali da su zaštićeni. Ipak, to je sve bilo povezano, bila je ista ekipa ljudi. Tu je postojala jedna televizija, jedan radio i škola glume gdje su oni vladali. Znali smo svakodnevno šta se dešava na časovima kod Bate i kod Mike. Iako je tu bilo dosta poštenog svijeta, oni bili manijaci“, kaže Jovana Jakić za MONDO.