Region

VULIN: ŠKALJARCI I KAVČANI U SRBIJI LAKO NALAZE VOJNIKE, IMAJU OGROMNI NOVAC!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Srbija je objavila rat mafiji, narko-dilerima, svima koji su uključeni u korupciju, kaže srpski ministar unustrašnjih poslova.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Jedna od definicija organizovanog kriminala je povezanost kriminalaca sa nekim ko donosi odluke. Nema krupnog kriminala bez države. Država se bori. Predsjednik Vučić ništa ne govori uzalud, zato ga slušajte. Nije on bez razloga prije nekoliko mjeseci objavio rat mafiji", počeo je Vulin.

"Kao što ste mogli da vidite, u poslednjih nekoliko mjeseci smo mnogo toga uradili, od hapšenja Darka Eleza i razbijanja njegove grupe, preko hvatanja velike bande Pink pantera, pa pogledajte koliko je narko dilera palo i koliko smo ubistava riješili. Svi pamte ubistvo u Belvilu, riješili smo ga za deset dana, to je mafijaško ubistvo", dodao je ministar.

"Najveći dio zla koji dolazi u našu zemlju u smislu kriminala je iz Crne Gore, od kavčana i škaljaraca. KiM je dio Srbije, pa ne računam te klanove. Količina novca koji oni (kavčani i škaljarci) generišu je toliko velika da ovdje lako nalaze vojnike".