Region

PRVA FOTOGRAFIJA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA IZ BOLNICE: Lider LDP-a konačno reaguje na terapiju! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Lider LDP Čedomir Jovanović koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović u Beogradu, konačno se osjeća bolje.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Objavljena je prva fotografija lidera LDP Čedomira Jovanovića iz bolničkog kreveta nakon što je prošao kroz zdravstveni "pakao" i ljekari jedno vrijeme nisu znali koja mu je dijagnoza, pa su se nagađali i najcrnji scenariji.

Ljekari su nakon nedelju dana ispitivanja uspjeli da nađu dijagnozu i Jovanović je odreagovao na terapiju.

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović izjavila je prije nekoliko dana za da je konačna dijagnoza uspostavljena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

"Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima", navela je Jovanovićeva za "Blic".