Region

JEZIV SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Otac osumnjičen za seksualno zlostavljanje ćerkice i sina poznat kao problematičan!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Supruga je osumnjičenog prijavila policiji zbog zlostavljanja dvoje dece ćerkice (3) i sina (2).

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Muškarac (40) iz okoline Inđije uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje dece, ćerkicu (3) i sina (2), a slučaj je, navodno, prijavila njegova supruga.

Prema nezvanim saznanjima, on je uhapšen prekjuče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

"Supruga je osumnjičenog prijavila policiji i ispričala da je on navodno seksualno zlostavljao decu. On je uhapšen, a deca su poslata na pregled, na kom su im ustanovljene povrede", rekao je izvor iz istrage.

Meštani ovog naselja kažu da znaju je komšija priveden.

"On je rodom iz Novog Sada, a ovde živi nekoliko godina sa suprugom i decom. Nedavno su dobili bebu, a u neposrednoj blizini žive i njegovi roditelji, koji su profesori u penziji i pomažu im oko svega", kažu komšije i dodaju:

"Koliko je nama poznato, on je sklon alkoholu, ne radi nigde, navodno je ranije bio problematičan. Prema komšijama je dobar, ali se ne druži ni s kim bliže".

Supruga osumnjičenog nije želela ništa da komentariše.

Inače, na profilu uhapšenog na društvenim mrežama može se videti mnogo fotografija s decom i kućnim ljubimcima. Osim toga, uglavnom je kačio fotografije sa takozvanim opasnim rasama pasa i oružjem.

Tagovi