Region

VUČIĆ: Uvjeren sam da Stefanović NIJE ZNAO ZA PRISLUŠKIVANJE

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uveren da za njegovo prisluškivanje tadašnji ministar policije Srbije Nebojša Stefanović nije znao, piše Kurir.

Vučić je za televiziju Hepi rekao da se vodi istraga o tom prisluškivanju i naveo da slučaj Jovanjica nema veze sa tim, jer su ti razgovori prisluškivani ranije, navodi Kurir.

Rekao je da su prisluškivani njegovi razgovori sa četiri osobe, ali nije želio da kaže o kojim je osobama riječ "da ih ne bi doveo u nezgodnu situaciju".

On je naveo da smatra da je bio prisluškivan od pojedinaca iz Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi "imali nešto protiv njega", ali je dodao da "nemaju ništa", ističe Kurir.

Vučić je rekao da ima i informacije o prisluškivanju njegovog oca. "Ja o prisluškivanju neću više govoriti, neka se nadležni organi time bave", rekao je Vučić.

Govoreći o slučaju Jovanjica, Vučić je rekao da je ta afera "izmišljena" i da je spreman da ode i na poligraf, kako bi odgovarao na sva pitanja o tome jer nema šta da krije, naglašava Kurir.

Upitan da li je "Jovanjica" osveta Stefanovića za "Krušik", Vučić je naveo da nema potrebe da iko njega da brani od Stefanovića, niti Stefanovića od njega, zaključuje Kurir.