Region

Zatekli je sa ŠKALJARCIMA u sobi, DOBILA DRŽAVNI POSAO U SRBIJI! Voli da SLIKA SE GOLA

Autor Gordana Bojanić Izvor Blic

Ona je zimus prisustvovala hapšenju četvorice kriminalaca

Izvor: Privatna ahiva

Vanja Hadžović, "državna stareta" kako su je neki prozvali, nedavno je počela da radi kao pomoćnica u sektoru za odnose sa javnošću u PIO fondu Srbije.

I ne bi to bilo toliko zvučna vijest da upravo ova djevojka, koja voli da objavljuje provokativne slike, nije bila prisutna prilikom hapšenja četvorice mukaraca početkom ove godine, za koje se utvrdilo da su bliski škaljarskom klanu.

Hadžovićeva je bivša potpredsjednica omladine SPS-a u Zemunu i zamjenica predsjednika omladine socijalista, a javnost je zaintrigirala još 2013. godine provokativnim fotografijama na društvenim mrežama u vrijeme dok je radila kao savjetnica u Ministarstvu spoljnih poslova na čijem čelu je bio Ivan Mrkić. Tada su je mediji prozvali državnom starletom. Očigledno, ona ne može bez državnog posla, pa je tako da sada počela da radi kao pomoćnica u PR službi PIO fonda. Završila je menadžement u medijima, a u MSP bila je zaposlena na poziciji mlađeg savjetnika. U to vrijeme je upisana i Diplomatsku akademiju i čak se spremala za službu u inostranstvu.

U međuvremenu, o njenom daljem profesionalnom putu malo toga se čulo, da bi se u javnosti pojavila početkom februara ove godine kada je u beogradsko hotelu Kraun plaza prisustvovala spektakularnom hapšenju četvorice muškaraca, navodno, bliskih šljakarskom klanu - Nemanje Mišurovića (36), Miljana Milića (27), Bojana Ajkovića (35) i Siniše Kačavende (42). U trenutku policijske akcije Vanja Hadžović je bila u društvu četvorice uhapšenih u hotelskoj sobi. Tada je za medije ispričala da je, praktično, te večeri upoznala uhapšene.

"Tačno je da sam bila prisutna tokom hapšenja četvorice muškaraca. Nesrećnim spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Te ljude nisam poznavala, upoznala sam ih te večeri jer me drugarica pozvala da odemo na piće zajedno", rekla je tada Vanja Hadžović, koju je policija legitimisala.

Viši sud u Beogradu je četvorici uhapšenih u Kraun plazi, sa kojim je bila i Hadžovićeva, odredio pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenog nošenja oružja - jednog pištolja koji je pronađen na krovu hotela. Kako su mediji pisali, sumnjalo se da su četvorica uhapšenih našli u beogradskom hotelu kako bi se dogovorili oko osvete za ranjenog Podgoričanina Igora Krstovića (35). Mišurović i Milić su bili reguralno prijavljeni u hotelu, dok su se druga dvojica, navodno, skrivala. Krstović je ranjen u Zeti 28. januara, kada je, zasad nepoznati napadač, u njegov automobil ispalio oko 30 metaka, prenijeli su tada mediji.