Saslušan!

POZNATI SARADNIK "ŠKALJARSKOG" KLANA PRIVEDEN: Pretukao djevojku po povratku sa slave i tu se nije zaustavio!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pripadnik "škaljarskog" klana je poznat i po tome što je bio na meti naoružanog muškarca koji je sredinom ove godine upao sa "uzijem" u kafić na Vračaru, u Beogradu.

Napad na Vračaru.
Izvor: MONDO

U policijsku stanicu Zvezdara noćas je doveden M.N. sa kojim je obavljen razgovor zbog prijave za nasilje u porodici. On je javnosti poznat kao saradnik "škaljarskog" klana.

M.N. se navodno sinoć po povratku sa slave, u automobilu posvađao sa nevjenčanom suprugom koju je više puta udario pesnicom u glavu. Navodno, ona mu je uzvratila, a po dolasku u stan nastavio je da prijeti ženi.

Odmah po saznanju za slučaj, sa ženom je razgovarao radnik MUP-a za nasiljeu porodici. Žena nije imala vidljivih povreda, nije željela da podnese krivičnu prijavu protiv nevjenčanog supruga, niti pokretanje bilo kakvog postupka.

Policija o svim saznanjima obavijestila Centar za socijalni rad i dežurnog tužioca u Beogradu. Prema procjeni tužioca nije bilo elemenata krivičnog djela, te je M.N. upozoren na posljedice kršenja zakona za nasilje u porodici.

M.N. je posle razgovora pušten iz policijske stanice. 

Inače, M.N. je poznat policiji zbog više krivičnih djela i saradnji sa osobama iz kriminogene sredine.

U decembru 2018. godine bio je u kafiću, u Kajmakčalanskoj ulici u društvu Vlade Popovića zvanog Pop kada je on ubijen.

Takođe, sredinom ove godine bio je na meti naoružanog muškarca u kafiću na Vračaru, u Beogradu.