Odlazak poznatog glumca

BIVŠA SUPRUGA U CRNINI NA ARSIĆEVOJ SAHRANI: Bilja Krstić na oproštaju sa prijateljima, kolegama...

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Poznata pevačica etno muzike prisustvuje oproštaju od svog bivšeg supruga

Izvor: Kurir/Maša Kostić

Današnja sahrana poznatog glumca Tihomira Tike Arsića okupila je na Novom groblju u Beogradu članove njegove porodice, prijatelje, poštovaoce, brojne kolege iz sveta filma.

Među njima bila je i njegova bivša supruga, pevačica Biljana Bilja Krstić, sa kojom ima ćerke Milicu i Lenku. Njih dvojice ostali su u dobrim odnosima i glumac je to često isticao. "Zajedno gajimo naše ćerke i među nama je apsolutno sve u redu", govorio je.

Pogledajte fotografije sa sahrane.

Tika Arsić, poznati srpski glumac, preminuo je u 64. godini posle dvogodišnje borbe sa rakom pankreasa. 

Posle razvoda sa poznatom pevačicom etno muzike, Arsić se 2011. venčao sa balerinom Jelenom Ćosić, koja je u razgovoru za medije otkrila kako su izgledali njegovi poslednji dani. 

"Konsultovali smo se sa lekarima i učinili smo sve da u kući ima sve uslove kao u bolnici. Nismo dozvolili da ga odvedu iz našeg doma. Znali smo da ga više ne bi videli. Bili smo s njim do kraja. Deca se nisu odvajala od njega. Osećala sam se poraženim jer poslednjih pet dana nije mogao da govori. Za Tiku je reč imala težinu. Ipak, to mu je pomoglo da ne oseća bol i to jeste bila uteha", rekla je ona.

Arsić je za sobom ostavio četvoro dece iz dva braka, a na sahranu su pored ostalih došli bivši ministar rada Zoran Đorđević, glumica Iva Štrljić, glumac Tihomir Tika Stanić...

Tagovi