Region

UPUCAN ZA OPOMENU: Osim po krivičnim delima, Andrija je poznat i kao veliki zavodnik i bivši DEČKO POZNATE VODITELJKE!

Autor Adela Mulić Izvor Kurir.rs

Andrija Zarić (45), koji ima kriminalni dosije, osim po vezi s nekadašnjom voditeljkom, poznat je i po krađama u Švajcarskoj

Izvor: Kurir.rs

Andrija Zarić (45), koji je u petak ranjen u Dalmatinskoj ulici u Beogradu, bio je blizak zloglasnom voždovačkom klanu iz Beograda, dovođen je u vezu s međunarodnom bandom "Pink Panter", a osim po krivičnim djelima, bio je poznat i po ljubavnoj vezi s manekenkom i voditeljkom Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani, saznaje Kurir.

Naš izvor otkriva da je Zarić devedesetih važio za žestokom momka, da je više puta hapšen i osuđivan, ali da se posljednjih godina navodno smirio.

- Zarić je u petak oko 20 sati pogođen hicem iz pištolja u nogu. Privatnim kolima je prevezen u Urgentni centar, a policija traga za napadačem. Proverava se motiv ranjavanja - kaže izvor.

- Pošto je pogođen u nogu, moguće je da se radi o opomeni. Provjerava se da li je opomenut zbog nekog neraščišćenog računa iz prošlosti ili se u skorije vrijeme zamjerio nekome, dodaje izvor.

Zarić je u javnosti poslednji put pominjan u februaru 2012. godine, kad je izručen Švajcarskoj.

- Njemu su lisice stavljene godinu dana ranije u Crnoj Gori na osnovu poternice koju je za njim bila raspisala Švajcarska. Tamošnja policija tražila ga je kako bi bio dovršen sudski postupak, koji se protiv njega vodio zbog sumnje da je počinio više krađa - podsjeća sagovornik Kurira i dodaje da se sumnja da je Zarić ove krađe najverovatnije počinio kao pripadnik čuvene bande kradljivaca skupocenog nakita "Pink Panter".

- U Švajcarskoj se, osim za krađe, teretio i za nekoliko razbojništava, falsifikovanje, kao i nezakonito nošenje oružja - dodao je sagovornik. On kaže i da je Zarić poslije procesa u inostranstvu odlučio da se vrati u Srbiju.

- Osim po krivičnim djelima, u prestonici je poznat i kao veliki zavodnik. Prije skoro deset godina bio je u vezi sa Sani Armani, najpopularnijom voditeljkom u to vreme - kaže izvor.