Region

PRESRELI GA USRED NOĆI I IZVUKLI IZ AUTOMOBILA! Ubica iz Belvila se krio u žbunju, pogledajte akciju hapšenja! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

On je osumnjičen da je 12. novembra u naselju Belvil u Beogradu ubio Bojana Mirkovića

Izvor: Prinstcreen/MUP

Pripadnici UKP Srbija uhapsili su posle sinoćne potrage osumnjičenog za brutalnu likvidaciju Bojana Mirkovića koja se prije nepune dvije nedelje dogodila u podzemnoj garaži novobeogradskog naselja Belvil.

Tim povodom oglasio se i ministar MUP Srbije Aleksandar Vulin.

"U beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška likvidacija Bojana Mirkovića. Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspjeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvijetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Prije njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbjegnu pravdu" izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Na snimku hapšenja koji je objavio MUP Srbije vidi se momenat kada pripadnici UKP-a osumnjičenog L.T. vade iz automobila, bacaju na pod i stavljaju lisice na ruke. Isto tako, snimak prikazuje i ostatke od vatre kao i bicikl u žbunju u kome se, kako se pretpostavlja, osumnjičeni skrivao.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Načelnik Uprave kriminalističke policije Srbije Dejan Kovačević, precizirao je da su, „u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L.T. (1998) iz Beograda, kao i D.K. iz Beograda i F.I. crnogorskog državljanina sa Cetinja, koji su vršili pripremu bjekstva na teritoriju Bosne i Hercegovine. Lice L.T. je direktni izvršilac navedenog krivičnog djela, lice D.K. je saizvršilac u navedenom krivičnom djelu a uloga crnogorskog državljanina sa Cetinja će biti naknadno utvrđena."

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju odlučnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala", poručio je Kovačević.