Region

UHAPŠEN U ŠPANIJI ZBOG SUMNJE DA JE UČESTVOVAO U UBISTVU ŠKALJARCA Majka: Nema dokaza da je moj sin umešan u zločin

Autor Ana Božović Izvor Kurir

Biljana S., majka Nemanje S. (22) koji je u Španiji uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu "škaljarca" Miloša Peruničića, kaže da policija nema dokaze da je njen sin umiješan u ovaj zločin, piše Kurir

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Podsjetimo, Peruničić je ubijen početkom juna ove godine u Marbelji, dok je prelazio ulicu.

Napadač je ispalio rafal u njega, pa potom pobjegao sa saučesnikom na skuteru. Mjesec dana nakon zločina, uhapšeni su Beograđani Nemanja S, Duško Š. i Nikola D. Inspektori su navodno, na zapaljenom skuteru i kačketu pronašli DNK tragove, pratili mladiće, pa ih uhapsili u jednom restoranu.

"Moj sin je u martu otišao u Barselonu jer je imao nekih problema ovdje. Uhapšen je u julu, sa još nekim mladićima, ali za sada ne postoje dokazi koji njega povezuju sa ubistvom Peruničića."

Na spornom kačketu koji su navodno koristili atentatori uopšte nema DNK tragova mog sina, kao ni na skuteru i rukavicama - tvrdi Biljana S., koja je ove informaicje dobila od advokata koji brani Nemanju i nastavlja:

"Početkom decembra bi trebalo da zasjeda porota i da se utvrdi da li će biti pušten, pošto dokaza zaista nema. Ne kaže da je moj sin najbolji, ali nije ni ubica. On je kolateralna šteta u ovom slučaju jer je komunicirao sa pogrešnim ljudima i zbog toga je i iza rešetaka", naglasila je majka.