Region

VIDIMO SE U GROBNICI OD 20.000 EURA: Mafijaše sahranjuju na elitnom dijelu groblja, leže jedan do drugog

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Najnoviji trend u Beogradu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bojan Mirković (34), likvidiran u naselju Belvil na Novom Beogradu, počivaće pored ubijenog Strahinje Stojanovića, u posebnom dijelu novobežanijskog groblja, piše Kurir.

Ubijenog Bojana Mirkovića, koji je navodno sarađivao sa škaljarskim klanom, na vječni počinak su ispratili porodica i brojni prijatelji, a kapela na Novom bežanijskom groblju bila je mala da primi koji su došli da mu zapale svijeću i polože cvijeće.

Mirković je sahranjen u grobnici od crnog mermera, koja se nalazi u posebnom dijelu, koji pojedini nazivaju elitnim dijelom groblja. Interesantno je da je baš u tom dijelu i to praktično pored Mirkovića, sahranjen i Strahinja Stojanović, koji je u septembru dignut u vauduh kada je pod njegov džip postavljen eksploziv.

"Ovaj dio groblja je skuplji od ostalog. Grobnice koštaju minimum 20.000 eura, a ima i skupljih. Recimo "obična" parcela ovdje košta oko 9.000 eura. Grobnice u ovom dijelu izgledaju isto, praktično je sve tipski urađeno", kaže izvor i nastavlja:

"U ovom dijelu su sahranjeni i neki ugledniji građani, ali ima i ljudi s one strane zakona. Njihove porodice i prijatelji ne pitaju za cijenu, a skupocjena grobna mjesta uglavnom plaćaju u kešu. Inače, u ovim grobnicama mogu da počivaju i četiri pokojnika", kaže izvor.



Tagovi