Region

SVJEDOK SVIREPOG UBISTVA: Sve sam vidjela! Bili smo samo on, ubica i ja (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

U jutrošnjoj pucnjavi u beogradskom naselju Braće Jerković ubijen je Vedran Repčić (41), od ranije poznat policiji po više krivičnih dijela, a sve je vidjela jedna komšinica.

Izvor: Kurir/Ana Paunković, Privatna ahiva

Vedran Repčić, sin čuvenog fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića, upucan je na Voždovcu, u Beogradu, u naselju Braće Jerković i podlegao povredama uprkos naporima Hitne pomoći da ga reanimiraju na licu mjesta.

Krvavom piru je prisustvovala jedna Vedranova komšinica, koja je otkrila šta je tačno vidjela:

"Vraćala sam se kući tim putem iz prodavnice. Vedran je išao donjom ulicom i odjednom sam čula jedan pucanj i okrenem se, mislim – petarda. Čujem još dva pucnja, pogledam, dečko leži pored kombija i onaj što ga je upucao se savio, u crno-sivu torbu stavio pištolj i pobjegao u žbunje. Lice mu nisam vidjela", rekla je komšinica i svjedok ubistva.

"Bila sam blizu, vidjeli smo se. Ja sam vidjela Repčića. Posle sam zvala svog supruga da zove policiju i stajala sam kao ukopana, stvarno sam bila šokirana. Nigdje nikog nije bilo, samo ja, on i taj ubica. Nigdje niko, a 10 sati je bilo", rekla je ona, vidno potresena.

Na pitanje novinara kakav je Vedran Repčić bio, kratko je odgovorila: "Pa, bolje da vam ne pričam".