Region

"ANA JE SAMO OBIČAN FIKUS": Voditelj šokirao pitanjem pred premijerkom, evo šta je ona rekla!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Premijerka Srbije Ana Brnabić morala je da odgovori na neočekivano pitanje u Jutarnjem programu Prve televizije.

Izvor: YouTube/Printscreen/Prva TV

Premijerka Srbije Ana Brnabić bila je gošća Jutarnjeg programa Prve televizije gdje je prvo komentarisala izbore u Americi, a onda ju je voditelj iznenadio neočekivanim pitanjem.

On je podsjetio da je zajedno sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem saopštila imena članova nove Vlade, a onda joj rekao da zbog toga mnogi kažu: "Ana je samo jedan običan fikus', to je sve Vučić dogovarao".

Nakon što je podijelio tu informaciju, pitao ju je koliko ona zapravo ima uticaja pored "jake političke figure kakav je Vučić".

"Nekoliko stvari. Prvo, zajedno smo sastavljali Vladu, kao što ja mislim i da je normalno pošto je predsjednik Aleksandar Vučić i predsjednik Napredne strane, koja je dobila većinu u Parlamentu. Tako da smo zajedno sastavljali i ne stidim se to da kažem", istakla je Brnabić i dodala:

"Pritom, ja nemam problem sa sujetom, da me ljudi zovu i fikusom i ovakvom i onakvom, dok god Srbija napreduje, dok god naše plate i penzije kontinuirano rastu i nezaposlenost u Republici Srbiji opada, i kada mi kao zemlja jesmo pobjednici, pa čak i u ekonomiji. Tako da, ne smeta mi, moj posao je da radim u interesu građana Srbije kako god me neki zovu, samo je važno da mi napredujemo", zaključila je ona.

Tagovi