Region

"NAŠA LJUBAV JE JAČA OD SMRTI" Čitulje za Šarca preplavile novine

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Aleksandar Šarac biće sahranjen u četvrtak, 29. oktobra na Topčiderskom groblju.

Izvor: Printscreen

Aleksandar Šarac upucan je u TC "Ušće" 17. oktobra. U prvom trenutku mediji su preneli da je preminuo da bi nedugo zatim iz Urgentnog Centra stigla informacija da mu se lekari ipak i dalje bore za život.

I jesu se borili sve do ponedeljka 26. oktobra kada je podlegao zadobijenim povredama.

Danas je u dnevnoj štampi objavljeno nekoliko čitulja među kojima su bili najuži članovi njegove porodice, uključujući suprugu, sina, majku, taštu...

Izvor: Printscreen

"Sine jedini, ljubavi moja, prerano si otišao telom, ali dušom si uvek uz nas bio i bićeš. Majka će i gore u raju da te čuva, kao što ćeš i ti čuvati nas. Ljubavi naša veća od života" napisali su njegova majka Dušica i očuh Raša.

Odmah do nje nalazi se i čitulja koju su mu posvetili supruga Sanja i sin Matija.

Izvor: Printscreen

"Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu s nama" piše u čitulji koju su objavili supruga Sanja i sin Matija.

Čitulju je dala i tašta ubijenog Aleksandra Šarca, Zlata.

Izvor: Printscreen

"Hvala ti što si tvoju Sanju učinio najsrećnijom i najvoljenijom ženom. Bio si otac za primer. Borio si se sam kroz život za svoju porodicu i svog sina" napisala je ona.

U zajedničkoj čitulji porodice, objavljeno je i da će Šarac biti sahranjen u četvrtak, 29. oktobra u 13 sati na Topčiderskom groblju.

Izvor: Printscreen

Aleksandar Šarac upucan je prošle subote u garaži TC "Ušće" i tom prilikom dva metka završila su mu u glavi. Upravo zbog ta dva metka, lekari su odlagali njegovu operaciju dok mu se stanje ne stabilizuje. Uprkos devetodnevnom trudu lekara da mu sačuvaju život, on je u ponedeljak preminuo.Osumnjičeni je nakon pucnjave istrčao iz tržnog centra i bacio oružje koje je ubrzo pronađeno. Snimci sigurnosnih kamera pomogli su policiji da identifikuju ubicu i za njim se intenzivno traga..

Pre ubistva, određene navijačke grupe su najavljivale smaknuće Aleksandra Šarca kako po društvenim mrežama, tako i lepljenjem plakata po gradu.