Region

JE*** MU MATER, VIDIŠ DA IMAM KLIJENTA?! NEĆU TE PRIMITI DO USKRSA! Snimili kako ih vređa radnica banke (VIDEO)

Autor Adela Mulić Izvor mondo.rs

Šalterska radnica je bila izuzetno neljubazna prema klijentima banke.

Izvor: Printscreen/Facebook/Biograjski.com

Gordana Šarić iz Biogradu na Moru u više navrata je tokom subotnjeg prepodneva pokušala da plati račune i proveri šta je s njenom isplatom za ratne učesnike. Ono što se tamo događalo, kaže Gordana za Dnevno.hr, nikada neće zaboraviti. Naime, radnica na šalteru banke jednostavno nije mogla da prestane da psuje i vređa ljude koji su čekali na red:

"Je*em mu mater u pi*ku, vidiš li da imam klijenta?!"

"Prvi put sam došla oko 11:20 sati, ali nisam uspela da obavim šta je trebalo. Šalterska radnica mi je kazala, bez da je pitala šta mi treba, da dođem u ponedeljak. Ja sam je upitala zašto bih dolazila u ponedeljak kad je njima radno vreme do podne. Ona je tada opsovala "Pa jebem mu mater u pi*ku, vidiš li da imam klijenta!" Ja sam rekla dobro, žaliću se na Vaše ponašanje, a ona mi je odgovorila "Dobro, žali se kome hoćeš i kaži da si dolazila u deset i petnaest." Nakon tog 'razgovora' primila je još najmanje tri klijenta", opisuje Gordana Šarić prvi susret sa nervoznom radnicom šaltera banke.

Ona kaže kako je račune odlučila da plati u Hrvatskoj pošti u Biogradu na moru, što se, tvrdi, lako može proveriti po transakciji s njenog računa, pa se zatim ponovo vratila u banku jer za ratne isplate iz Fonda HB ne postoji drugo mesto u Biogradu na kojem se isplaćuju:

"Neću te primiti do Uskrsa!"

"Ispred zgrade poslovnice u 11:40 sati sam zatekla još četvoro ljudi. Iznutra je izašao klijent kojeg je u međuvremenu dotična šalterska radnica primila, premda je prethodno govorila da neće nikoga više da primi. Nisam uspela da podignem novac, iako sam došla u radno vreme poslovnice, a napominjem da sam zaposlena u Zadru i da sam iskoristila neradnu subotu da obavim sve što treba. Međutim, šalterska radnica nije samo jednom opsovala, da bi se reklo da joj je izletelo, nego više puta, što je za nju, izgleda, normalno ponašanje. Neko je, naime, snimio video u kojem jedna starica u šoku pokušava da uđe u poslovnicu, a unutra se vrlo jasno čuje kako šalterska radnica govori "Neću te primiti do Uskrsa" i ponovno psuje "Je*em mu mater u pi*ku."

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi