Region

PRVA FOTOGRAFIJA NAKON UBISTVA STRAHINJE: Pogledajte kako izgleda Kolumbijka Sonja (FOTO)

Autor Ana Božović Izvor mondo.rs

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) objavila je na Instagramu prvu fotografiju posle ubistva njenog momka Strahinje Stanojevića (30)

Izvor: Instagram/Printscreen/soniasuarezgmz

Sonja je često nakaon ubistva Strahinje, koje se dogodilo 13. septembra na Novom Beogradu, kačila na Instagaram poruke koliko joj nedostaje i koliko pati za gubitkom svoga momka.

Sada je prvi put posle dužeg vremena, okačila na Instagram selfi sa psom.

U eksploziji na Novom Beogradu, u džipu koji je odletio u vazduh ubijen je Strahinja Stojanović (30).

Sa Strahinjom se u trenutku eksplozije u automobilu nalazila i njegova djevojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) koja je ranjena, a na ulici nakon što je aktivirana bomba, očevidac za MONDO je rekao da je Sonja vrištala i zapomagala na španskom.

Sonja Suarez
Izvor: Instagram/Screenshot/soniasuarezgmz

Ona je povodom likvidacije Strahinje bila saslušana čak četiri sata.

Ovaj slučaj je  veliku pažnju javnosti, Strahinja je sahranjen, a raspisana je međunarodna potjernica za osumnjičenim za njegovo ubistvo Milivojem Lovrenovićem (50), koji i dalje izmiče istražiteljima.

Podsjećamo, kako se sumnja Stojanovića je ubio plaćeni ubica koji je došao iz BiH, a nagađa se da je motiv likvidacija osveta za njegovu umiješanost u smrt poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, inače branioca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.

Takođe, Stojanović je i ranije bio na meti ubica, a 2019. čudom je preživio eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip u naselju Galenika. Tad je teško povrijeđena njegova tadašnja djevojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Strahinja je bio dobro poznat policiji, a u medijima je povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu koji godinama bjesni između crnogorskih klanova.

Stojanović se kao svjedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima.