Region

BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Potez konobara iz kafića u Zadru zgrozio javnost

Autor Lana Stošić Izvor mondo.rs

Lavinu reakcija izazvao je na društvenim mrežama događaj koji se desio u jednom kafiću u centru Zadra.

Izvor: Guliver/GettyImagesPlus/iStock/xbrchx

Prema tvrdnjama zadarskoga odbornika Mate Lukića, incident se desio u jednom lokalu u centru grada.

"Danas se u centru grada Zadra dogodila neopisiva situacija. Sramota, tuga i jad. Djevojčica s Daunovim sindromom je uništavala reputaciju ugostiteljskog objekta po riječima konobara. Ona i majka su zamoljene da se pomjere sa strane. Mala bića koja su puna ljubavi i dobrote. Nemam riječi koje javno smem uputiti toj ljudskoj mizeriji. Zadar nije takav, ti si naša sramota!", piše u Facebook objavi odbornik koji je komentirao status žene, koja je svjedočila opisanom događaju. 

"Sedeći s kćerkom prijateljice koja ima Daunov sindrom dođe konobar i zamoli da se sklonim s tim djetetom jer mu kvari reputaciju kafića", napisala je između ostalog.

Vijest o tome objavljena je i na portalu Zadarski.hr, a brzo se u komentarima razvila burna rasprava.

Većina korisnika ostala je šokirana i ljuta što se u 21. veku takve stvari još uvijek događaju.

Lukiću se javio i mladi Ivan Dražović, vlasnik poznatog lokala Aba.

"U znak poštovanja i podrške dotičnoj, ima u mom lokalu ona i naše malo zlato cijelu godinu besplatnu kavu i sok ili što im već srce poželi", napisao je.

Još se jedna zanimljiva objava istaknula u komentarima. Boris Marin, poznatiji kao Boro Poštar, objavio je sliku sa svojim prijateljem Antom, kako je napisao, sličnog sindroma, te dodao kako će baš u taj lokal rado otići s njim i popiti piće da vidi hoće li ga ko izbaciti....

Tagovi