Region

PREKO 10 GODINA ROBIJE ZA SILOVANJE MLADIĆA! Tukli, silovali pa opljačkali mladića, evo kakva ih kazna čeka

Autor Jovana Raičević Izvor Srpski Telegraf

Žrtvi su nakon silovanja oduzeli mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist

Hapšenje drugog silovatelja u Beloj Crkvi!
Izvor: AMG video

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N. M. (21) iz okoline Pančeva i M. N. (21) iz Bele Crkve zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela silovanje (zaprećena kazna zatvora od 5 do 12 godina) i razbojništvo (zaprećena kazna zatvora od 3 do 15 godina).

"Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 28.09.2020. godine oko 21,00 časa u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili oštećenog S. P. (19) na polne odnose, te silom oduzeli od oštećenog mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist, a kojom prilikom su oštećenom naneli teške telesne povrede" rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Nakon saslušanja osumnjičenih u tužilaštvu koji su prethodno lišeni slobode, istima je po predlogu tužilaštva određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, kako boravkom na slobodi ne bi ometali postupak uticanjem na oštećenog i svedoke koje je potrebno ispitati tokom istrage, zbog opasnosti da ne ponove krivično delo, kao i zbog činjenice da im se stavljaju na teret krivična dela za koja je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

   Dvojica osumnjičenih su više od tri sata mučili mladića. Udarali su ga pesnicama, šipkom, šutirali ga, i na kraju ga silovali.

Tagovi