Region

MOJ BRAT ANDREJ NEMA NI JEDAN AR ZEMLJE U VOJVODINI: Vučić o navodima pojedinih medija, govorio i o poklonu iz SAD-a!

Autor Aleksandar Nastevski Izvor Agencije

Vučić odgovarao na optužbe na račun brata, ali o o poklonu koji je dobio je iz SAD-a.

Beograd, 24. septembra 2020. - Polaznici 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO), ukupno njih 536, primljeni su danas u radni odnos u Ministarstvu unutrasnjih poslova. Svecanoj promociji novih policajaca i policajki u Nastavnom centru "Makis" prisustvovali su predsednik Aleksandar Vucic, premijerka Ana Brnabic, ministar unutrasnjih poslova Nebojsa Stefanovic, direktor policije Vladimir Rebic, kao i ministri Mladen Sarcevic, Aleksandar Antic, Branko Ruzic. FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC / an
Izvor: TARA RADOVANOVIC/FOTO TANJUG

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata.

"On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi lažovi iz medija bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji", rekao je Vučić nakon policijske svečanosti u Nastavnom centru u Makišu.

Vučić je rekao da oni političari koji lansiraju te priče polaze od sebe i od onoga šta bi oni radili da su u prilici, i to projektuju na "druge normalne i poštene ljude koji samo hoće napredak Srbije".

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić izjavila je ranije da Savet prikuplja dokumentaciju o bivšim kombinatima u Vojvodini i da "ko god dođe od vojvođanskih paora svi govore da je Andrej (Vučić) glavni u kupovini zemljišta i da sve ide preko njega".

Vučić: Nije buteljka već dekanter iz Kemp Dejvida

Predsednik Srbije kaže da oni koji su napisali da je "prazna buteljka" od predsednika Donalda Trampa zasenila sve američke investicije ne znaju ništa ni o vinu, niti o bilo čemu i da imaju samo bes i mržnju, jer ne mogu da ga pobede.

Komentarišući naslovnu stranu jednog lista na kojoj piše da je "prazna buteljka od predsednika Donalda Trampa zasenila sve buduće američke investicije", Vučić je rekao da "stručnjaci" treba da znaju da se posuda zove dekanter, a ne buteljka.

"Tu sipate vino, onda vino počne da diše i uvek se to poklanja baš u takvoj formi kako je meni poklonjeno sa natpisom da dolazi iz predsedničke rezidencije iz Kemp Dejvida. Reč je o veoma lepom dizajniranom dekanteru i zahvalan sam i predsedniku Trampu i Adamu Boleru", rekao je Vučić.

Kako kaže, neki ljudi imaju samo bes i mržnji što su nesposobniji i što ne mogu da ga pobede i što im ništa posle milion laži ne prolazi.