Region

OGLASILA SE NOVOSADSKA POLICIJA: Ništa ne krijemo, zlonamjerno je i netačno! (VIDEO)

Autor Ivan Pavlović Izvor MONDO/Agencije

Policijski službenici PU Novi Sad rade na rasvjetljavanju slučaja prebijanja dvadesetosmogodišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici od trenutka kada je ovaj događaj prijavljen policiji, izjavio je večeras načelnik PU Milorad Šušnjić.

Izvor: AMG video/Screenshot

On je kritikovao pojedine političare i medije da su "zlonamjerno i netačno" optužili policiju da je htjela da sakrije nešto.

"Ne samo da je istog momenta o svemu obaviješteno nadležno tužilaštvo, već su do sada obavljeni razgovori i sa oštećenim, ali i sa više ljudi koji su te večeri bili prisutni na mjestu događaja. O svemu su sačinjene službene bilješke i upoznat je tužilac, te stoga pokušaji pojedinih političara i medija da obmanu javnost tvrdnjama kako je policija nešto htjela da sakrije ne samo da su netačni, već su i zlonamjerni i tendenciozni", izjavio je Šušnjić.

Kako je naveo, očigledno je njihov cilj narušavanje ugleda policije i pripadnika PU Novi Sad koji rade na rasvjetljavanju slučaja.

Inače, MUP Srbije je prethodno saopštio da intenzivno traga za I.K. (1990) osumnjičenim da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i nanio mu teške telesne povrede i pozvao je građane da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 ukoliko imaju informacije o ovom slučaju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi