Region

NASILNIK IZ NOVOG SADA HAPŠEN ZBOG KOKAINA I ORUŽJA: Poznat je CRNOGORSKOJ policiji još od prije dvije godine! (VIDEO)

Autor Ivan Pavlović Izvor Blic

Nikšićanin I.K. (30), osumnjičen da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede, prije dvije godine je uhapšen zbog posjedovanja revolvera i kokaina u Nikšiću, piše Blic

Izvor: AMG/printscreen

Nikšićanin I.K. (30), osumnjičen da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede, prije dvije godine je uhapšen zbog posjedovanja revolvera i kokaina u Nikšiću.

Službenici odsjeka za borbu protiv droge i nikšićkog Centra bezbjednosti su kod Kontića 2018. godine pronašli revolver u ilegalnom posjedu, a kod njegovog vršnjaka M.B. praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain.

Prilikom kontrole terenskog vozila "Mercedes", bez registarskih oznaka, policija je kod I.K. pronašla revolver Zastava Magnum kalibra 357 sa šest metaka, dok je M.B. "odbacio pvc pakovanje sa praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je kokain", prenijele su tada "Vijesti".

Nadležni tužioci su naložili da se revolver i pomenuta materija upute u danilovgradski Forenzički centar na vještačenje nakon čega sledi podnošenje krivične prijave protiv I.K. i prekršajne protiv M.B..

Prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo da intenzivno traga za I.K. MUP Srbije je pozvao građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Kontić se sumnjiči da je mladiću zadao više udaraca u predijelu glave i tijela, usled čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvješćen.

Tagovi