Region

ZVJERSKI PREBIO MLADIĆA U NOVOM SADU, PA POBJEGAO U CRNU GORU: Nasilnik je šef obezbjeđenja, žrtva doživotni invalid?

Autor Tamara Sekulović Izvor Informer

Mladić sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je I.K., šef obezbjeđenja u kockarnici "Maxbet" koji je, prema nezvaničnim informacijama, posle iživljavanja na mladiću pobjegao u Crnu Goru, piše Informer.

Izvor: AMG/printscreen

Na autentičnom snimku sa nadzorne kamere se vidi kako I.K. krvoločno udara drugog mladića dok ovaj onesvješćen leži na zemlji.

Potom mu je, dok je ovaj onesvješćen ležao na asfaltu, naočigled dvadesetak svjedoka polomio obje ruke u laktu i lomio mu je vrat. Ako preživi, žrtva će biti doživotni invalid.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Ostali radnici obezbjeđenja u Maxbetu iz firme-ćerke "MaxProtect" se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primijetili i da nije bilo nikakvih događaja.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su sakrili od medija da je mladić koji je žrtva sadističkog prebijanja uopšte prevezen u Urgentni centar.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore radnici koje su novinari zatekli sinoć ispred objekta gdje je mladić pretučen.

Kako tvrde, “ne znaju, niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana”. Ništa od onoga što se vidi na snimku.

I.K je prije ovog posla bio šef obezbjeđenja u diskoteci "Paradizo" i već je učestvovao u više nasilnih događaja. U smjenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao je jedan radnik "Maxbeta" koji je insistirao da bude anoniman.

"U poslednje vrijeme u firmi su velike tenzije. Sa početkom pandemije posao je naglo opao i nervoza je bila prisutna na svakom ćošku. Svi smo čuli priče da je dosadašnji vlasnik prodao 'Maxbet', ali to nama niko nije potvrdio", kaže ovaj radnik.