Region

KAKAV PREOKRET! Sumnjalo se da je CRNOGORKA TEGOM ubila ljubavnika - obdukcija pokazala NEŠTO SASVIM SUPROTNO

Autor Ana Božović Izvor Kurir

Obdukcija tijela Aleksandra Obadića (51) koje je pronađeno 18. jula u iznajmljenom stanu u centru Beograda, pokazala je da je smrt nastupila usled srčanog zastoja, prouzrokovanog najvjerovatnije konzumiranjem veće količine narkotika, kokaina, piše Kurir

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović, Kurir/Jelena Rafailović

Ukoliko i supervještačenje, koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Beogradu pokažu isti nalaz S.R. (27), osumnjičena za ubistvo, biće oslobođena krivice i puštena na slobodu.

Istraga protiv djevojke je pokrenuta za teško ubistvo, jer se sumnja da je Obadića usmrtila udarcem u glavu i to tegom za vježbanje.

Ipak, obdukcioni nalaz, u kome je naveden i rezultat hemijsko-toksikološke analize, baca novo svjetlo na ovaj slučaj.

Na Obadićevom tijelu konstatovane su povrede do jednog santimetra na lijevoj arkadi, masnica oko lijevog oka, oko uha, na jagodici, desnom ramenu i laktu, te na prstu i palcu.

"Supervještačenjem teba da se utvrdi da li je riječ o lakim ili teškim povredma, kako i kako su nastale. Biće utvrđeno i da li su te povrede na bilo koji način doprinijele Obadićevoj smrti. Po svemu sudeći, S.R. će posle tog nalaza biti oslobođenja", rekao je advokat Krsto Bobo, branila osumnjičene S.R.

Podsjetimo, Obadić je poronađen mrtav 18. jula, u stanu na sedmom spratu zgrade u Deligradskoj ulici u Beogradu.

Tada je policija privela S.R. koja se sumnjiči da je Obdića ubila udarajući ga tegom po glavi.

Prema prvim informacijama, ubistvu je prethodila žestoka tuča u kojoj su korišćeni razni predmeti, a u stanu su nađeni tragovi narkotika i opijata.

Tagovi