Region

ASTROLOŠKINJA dala odgovor na pitanje zbog kojeg GORI CIO SVIJET: Kada će KRAJ KORONE?

Autor Maja Gašić Izvor mondo.rs

Koliko će epidemija korona virusa trajati, i da li su Kinezi zaista krivi za sve...?

Izvor: Prinstcreen/TV Prva

Pitanje koje cijela planeta postavlja iz dana i dan jeste "koliko će još trajati epidemija korona viruysa?". Lekari tu i tamo daju oprezne prognoze, kako sami kažu, već jednom su se opekli i ne žele da se ponovo izlete, neki i dalje veruju da je sve izmišljeno, a ima i "ptica zloslutnica" koji kažu da nam se "ne piše dobro"...

Kako će se odvijati pandemija i šta o tome imaju da kažu zvijezde, odgovorila je astrološkinja Bosiljka Veselinović prilikom gostovanja na TV Prva.

"Ja bih rekla da je astrologija nauka informacionog sistema univerzuma i po zakonu vjerovatnoće stvari se dešavaju po tačno utvrđenom redu", kaže Veselinovićeva. Astrologija nam, kako kaže, daje mnogo korisnih informacija.

"Planeta nam je u znaku Jarca, sa podznakom u Vodoliji, a planeta Pluton se nalazi već duže vremena u blizini kao i Neptun koja je vezana za infekcije, skrivene bolesti", kaže ona dodavši da je korona "vještačka tvorevina i nema veze sa slijepim miševima".

"Kinezi jedu vijekovima te životinjice, pa nije bilo korone", dodala je Veselinovićeva.

"Biće tu još virusa, očekivala se korona jer je sve to u okviru trajanja Plutona koji za dvije godine izlazi iz znaka Jarca i poboljšaće situaciju", kaže astrološkinja.

"Danas u svijetu imate toliko bolesti, koje postoje ali su izolovane. Izmišljene su vakcine, razni lijekovi i to se suzbilo ali nije nestalo, tako će biti i sa koronom", objašnjava Veselinovićeva, i dodaje da kraj pandemije, na globalnom nivou očekuje do 2025. godine.

Drugog talasa, kako kaže, sigurno će biti "povremeno u nekim mjestima", a ukoliko se zaista osvijestimo i poštujemo mjere biće svakako bolje.