Region

DAČIĆEVA CICA NAPRAVILA HAOS U SKUPŠTINI! Svi su gledali u njenu haljinu! (FOTO)

Izazvala buru komentara!

Izvor: Printscreen

Dijana Radović (29) iz Priboja, mlada poslanica Socijalističke partije Srbije koja je nedavno ušla u parlament postala je glavna tema na društvenim mrežama!

Mlada poslanica privukla je pažnju izborom haljine koju je obukla na konstituisanje Skupštine Srbije. 

View this post on Instagram

#ivicadacic #sps #socijalisti #omladinasps #socijalistickapartijasrbije #priboj #srbija

A post shared by Socijalistička omladina Srbije (@omladinasps) on

Crvena haljina sa rajsferšlusom duž cele haljine i mala torbica u istom tonu, za tren ona postale su glavna tema na društvenim mrežama.

I dok jedni komentarišu kako "izgledu koji liči na starletu" nema mesta u poslaničkim klupama i da fotografija više podseća na početak nove sezone Zadruge, drugi pak tvrde da devojka dobro izgleda i ne vide nikakav problem u haljini koju je obukla.

A šta kažu socijalisti

Mladu poslanicu socijalisti su predstavili 7. juna 2020. godine, a predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović tada je istakao da je SPS negujući istinske vrednosti levice otvorila vrata novim ljudima na svojoj poslaničkoj listi.

View this post on Instagram

A post shared by Dijana Radovic (@radovicdijana9) on

“Dijana Radović kao polanički kandidat rezultat je ulaganja u mlade, obrazovane, sposobne ljude, a zahvaljujući tome SPS traje već decenijama”, kazao je Mrdović.

On je istakao da ova SPS u Priboju u svojoj trodecenijskoj istoriji nije imao kandidata tako visoko rangiranog na poslaničkoj listi od Dijane Radović.

Na sednici Skupštine održanoj u ponedeljak 3. avgusta dosta pažnje privukle su i maske poslanika, ko je kakvu nosio pogledajte OVDE, kao i prva poslanica pod hidžabom, koja je u parlament Srbije ušla kao treća na listi Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.