Region

PAPRENO ljetovanje u Srbiji! Zlatibor SKUPLJI od Maldiva!

Autori mondo.me Maja Gašić

Za odmor u Guči treba odvojiti nekoliko hiljada eura!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Pakhnyushchyy

Neke od najatraktvnijih lokacija smještene u srcu Srbije "preko noći" postale izuzetno popularne, pa je mnogim vlasnicima to izgleda dalo za pravo da iskoriste situaciju vezanu za korona virus i činjenicu da građani Srbije ne mogu da putuju u inostranstvo, i da potpuno slobodno cijene svojih apartmana i vila podignu do potpuno nerealnih iznosa.

Izvor: Printscreen

Tako jedna vila slučaj u okolini Novog Sada sa plastičnim bazenom košta 1.610 eura za sedam dana.

Ili dvokrevetna soba sa zajedničkim kupatilom u Guči na 13 dana iznosi 94.822 dinara (oko 790 eura).Izgleda je Guča ovog ljeta i te kako popularna, pa shodno tome evo još jednog primjera koji je iznenadio sve oni skoji su pokušali da rezervišu svoje ljetovanje u Srbiji.

Izvor: Printscreen

Seoska kuća sa ljetnjikovcem košta 1.224 eura, za sedam noćenja, a uz to ćete dobiti pogodnosti besplatnog parkinga, korišćenja interneta, a na raspolaganju vam je, čak i terasa, a na sve to ćete morati da dodate i 30 eura za takse.

Izvor: Printscreen

Za ove basnoslovne sume novca možete provesti isti broj dana na nekoj od luksuznih destinacija svijeta na drugom kraju planete, poput Tajvana, Tajlanda, i ostalih egzotičnih ljetovališta.

Tagovi