Gmaz

Pao KAFEDŽIJA-BLUDNIK: Snimao devojčice, podvodio ih a sad ide u ZATVOR

Autor Ksenija Jelesijević

Vlasnik kafića na Adi Ciganliji koji je uhapšen zbog sumnje da je podvodio maloletnice, osuđen je na zatvorsku kaznu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović, Printscreen/Instagram

Vlasnik kafića na Adi Ciganliji Slavoljub S. (59), koji je uhapšen u junu 2018. zbog sumnje da je u svom lokalu podvodio maloletnice i snimao ih mobilnim telefonom, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na pet godina i tri meseca zatvora.

Slavoljub S. osuđen je za trgovinu ljudima kao i posedovanje pornografskog sadržaja koji je pronađen u njegovom mobilnom telefonu. Presuda nije pravosnažna i na nju imaju pravo žalbe odbrana i tužilaštvo, potvrdio je izvor Kurira.

Isti izvor kaže da je tokom suđenja dokazano da je poznati beogradski kafedžija seksualno eksploatisao pet maloletnih devojčica, koje su dolazile u njegov lokal.

On je navodno za podvođenje devojčica koristio specijalno adaptirano potkrovlje svog lokala. Izvori iz istrage tada su rekli i da se sumnja da je snimao odnose a potom ucenjivao devojčice da moraju da pružaju usluge za novac.

Angažovao je isključivo devojčice do 16 godina. Zapošljavao ih je kao konobarice i igračice, ili im prosto plaćao piće da sede u lokalu, a potom bi počeo da ih primorava i ucenjuje da pružaju seksualne usluge, ispričao je tada izvor iz istrage.

Taj izvor je ispričao da je Slavoljub S. odvodio devojčice u u potkrovlje svog lokala da bi ga navodno izmasirale, pa bi ih tamo ubedio da imaju seks.

"Počelo bi masažom, ali bi se završilo seksualnim odnosom koji je snimao telefonom. Snimke je koristio kako bi ih kasnije ucenjivao, ali i da se hvali prijateljima. Nekim devojkama bi posle odnosa davao od dve do tri hiljade dinara", ispričao je izvor.

Među snimcima iz telefona manijaka pronađen je i jedan na kojima su dvojica dečaka.

Dvojica dečaka oko 12-13 godina oralno zadovoljavaju jedan drugog. I to je Slavoljub snimio. Takođe, na jednom snimku se vidi kako njega istovremeno dve devojčice oralno zadovoljavaju, ispričao je izvor jezive detalje iz Slavoljubovog brloga.

U stalnoj vezi je bio sa njih desetak i sa njima je mogao da radi bukvalno šta je hteo. Osim što je sam imao seks s njima, podvodio ih je svojim prijateljima, a ako bi se bunile, govorio bi im da će na društvenim mrežama da objavi njihove snimke. Od žrtava je stalno tražio da dovode drugarice u lokal, koje bi potom po ustaljenoj šemi spopadao dok ih ne odvede u potkrovlje, ispričao je posle hapšenja Slavoljuba S. izvor Kurira.

Prilikom hapšenja, u specijalno "uređenoj" sobi policija je navodno pronašla preko 200 prezervativa i razna seksualna pomagala.