Za sve su krivi "kvazari"

Korona se prenosi SEKSOM, a krivi su KVAZARI! (VIDEO)

Autor Maja Gašić

Ono što svetski naučnici nikako ne mogu da dokuče, ONA zna!

Izvor: YouTube/BalkanInfo

Video koji je ovih dana izazvao buru na društvenim mrežama, naravno, tiče se korona virusa. Ali, za razliku od tragičnih snimaka iz bolnica i borbe lekara da spasu živote teško obolelih pacijenata, ovaj ima jednu "edukativnu" svrhu.

Naravno, šalimo se. Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je urnebesne reakcije, zapravo je jedna od teorija, možda i najbizarnija koju ste do sada čuli, o nastanku i uticaju virusa koji je usmrtio preko pola miliona ljudi u svetu. 

Jedna gospođa (identitet nepoznat redakciji MONDA) gostovala je emisiji na kanalu BalkanInfo, a objasnila je odakle virus potiče, kao i kako se prenosi. Čini se da ono što svetskim naučnicima još uvek nije jasno, njoj jeste...

"To se još ne zna, ali u nekim konačnim istraživanjima će izaći na videlo da se virus najviše aktivira putem seksualne aktivnosti čoveka", kaže ona i iznosi još bizarnije “činjenice”:

"To je onda podržano seksualnom genetikom čoveka i masturbacijom, što će bliža budućnost pokazati. Kovid-19 je vrsta jednog veoma nezavisnog virusa, snalažljivog i adaptibilnog i on spada u takozvane vanzemljane parazite koji dolaze iz 'kvazara'", kaže.

Ako se pitate šta su “kvazari”, stiže i objašnjenje:

"Kvazari su astro organizacije koje bitišu samo u radio-aktivnim područjima svemira".

Pa, vi sad praktikujte seks ako smete...

Tagovi