Region

Godinama pričaju da će Vučić izdati Kosovo, to može da poveruje samo budala

Autor Ivan Pavlović

Premijerka Srbije Ana Brnabić gosutuje u jutarnjem programu na TV Pink. Ona je govorila o protestima koji se poslednjih dana održavaju u Srbiji i istakla da joj zahtevi nisu onih koji protestvuju nisu jasni.

Izvor: Kurir

Što se tiče protesta, oni meni označavaju okupljanje koje je zdravstveni rizik. Za proteste uvek ima vremena, za borbu protiv koronavirusa nemamo, istakla je premijerka Srbije.

"Protesti i bilo kakva okupljanja su u ovom trenutku neodgovorna i štete našem zdravstvu. Apelujem na ljude da se ne okupljaju", kaže ona.

Pokušavam da shvatim šta su zahtevi.

Jedni kažu , jedino je važno da se ne izda Kosovo, a pod izdajom smatraju svaki dijalog sa Prištinom, Vučića optužuju svi za izdaju Kosova već sedam godina i svaki put navode kako je on sve dogovorio, a ništa se ne dešava ,  kaže ona i navodi da je sve to pokušaj nasilnog skidanja Vučića sa vlasti.

To može da poveruje samo budala. Sedam godina vičete "vuk vuk", a vuka nema. Nemojte to raditi i osmu godinu”, tvrdi premijerka Srbije i nastavlja:

“Drugi kažu da su ovde samo da bi srušili Vučića sa vlasti, bez obzira da li je levičar, desničar, fašista... Treći kažu, ima hiljadu ljudi i hiljadu različitih zahteva. Kako jedna odgovorna vlada može da odgovori na hiljadu zahteva? Četvrti kažu da žele raspuštanje kriznog štaba. I onda imamo, zahteve da ne čipujemo građane, niti znam ko to može da radi a ni kako", istakla je Brnabić.