Orginal skoro 4.000 EVRA!

Bandićeva ŠANEL MISICA! Njena TORBICA je svima zapala za OKO (FOTO)

Autori mondo.me Aleksandar Nastevski Izvor 24sata.hr

Bivša misica i članica Stranke rada i solidarnosti 365 aktuelnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića Natalija Prica Oreški (31) ne skriva da voli da nosi skupe stvari.

Izvor: YouTube/Secret Vintage Collection

Natalija Prica Oreški je članica Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić još od njenog osnivanja.Bivša misica je završila stomatologiju, a trenutno pohađa doktorske studije u toj oblasti.Ona je veliku pažnju danas privukla prilikom polaganja venaca povodom obeležavanja Dana Grada Zagreba.Naime, delegacija Bandićeve stranke danas je položila vence na zagrebačkom Mirogoju, a nekadašnja bivša misica Natalija Prica Oreški je za tu priliku obukla crno-belu haljinu i cipele u istim tonovima.Njena odevna kombinacija otišla je u drugi plan pored crne torbice sa logom Šanel.Ako se radi o originalu, reč je o kultnom Šanelovom modelu Flap bag čija se Cena kreće skoro 4.000 EVRA! 

24sata.hr prenosi da je na Facebook profilu stranke moguće naći mnogo fotografija Price Oreški i da se na njima vidi zavidna kolekcija skupih torbica. Osim toga, Prica nosi torbice marke Luj Viton i Guči, navodi 24sata.hr.Prica Oreški je govorila i koliko joj je titula misice pomogla u životu, a koliko odmogla."Svakodnevno nailazim na predrasude, ali se ne opterećujem time. Budući da me uvek gledaju kroz prizmu misice, volim naglasiti svoje obrazovanje. Ali taj izbor i titula su mi pomogli", rekla je bivša misica,  a prenosi 24sata.hr.Tako je na primer navela da je te godine i upoznala gradonačelnika Zagreba Bandića, kao i mnogo političara i poznatih ljudi iz društvenog života.