Region

Sin poznatog političara PODIJELIO IZ TATINOG SEFA 85.000 eura!?

Autor mondo.me Izvor mondo.rs Izvor Jutarnji list

Dječak je prije izvjesnog vremena navodno došao do šifre roditeljskog sefa te ga je otvorio i u njemu našao popriličnu svotu novca

Izvor: Guliver/GettyImagesPlus/iStock/dragana991

Riječ je sinu političara iz redova HDZ-a iz Šibenika, a pominje se svota od oko 650 tisuća kuna (što je oko 85.000 eura). Došavši do tako pozamašne svote, dječak je, kako kolaju priče,  krenuo da kupuje prijateljstvo drugih vršnjaka.

Je li uzrok tome očev politički “pedigre” i imidž bogatog momka kojeg ulica ne želi, a on baš hoće priznanje te iste ulice ili, pak, nastojanje da se svidi "lošim" momcima s kojima se želio družiti, što je pokazivao sitnim delinkventskim (o)ponašanjima, teško je reći, piše "Jutarnji list."

U svakom slučaju, mladić je navodno šakom i kapom dijelio novac svojim vršnjacima, a i onima malo starijima. Bilo je i nekih koji su ga odbijali, ali i mnogo onih koji su prihvatili te iznenadne poklone.

No, došlo je do neizbježnog. Zvaničnik je jednog dana otkrio da u sefu nedostaje novac. A momak je, priča se po Šibeniku, kad ga je ovaj pitao zna li gdje je novac, kazao da je žrtva iznude.

Očito ne sumnjajući u njegove riječi, otac je slučaj prijavio policiji, koja je onda krenula u akciju i po gradskim ulicama pohvatala više desetina momaka, piše "Jutarnji list."