Region

Čumetov sin SKLOPIO NAGODBU: Izdržavaće 10 meseci kazne u kućnom zatvoru!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Sin Ljubiše Buhe Čumeta, Boško Buha (27), zaključio je danas sporazum o priznanju krivice s Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, koji sud treba da potvrdi narednih dana.

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Boško Buha ostaje u pritvoru do odluke suda o sporazumu, prema kojem je priznao da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, za kaznu od 10 meseci kućnog zatvora rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Sin i bratanac Ljubiše Buhe Čumeta Nikola Buha (29) i Boško Buha (27) sumnjičili u se da su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su u februaru došli do kući oštećenog A. S, pozvali ga da izađe ispred, pa ga je jedan od njih iznenada čvrstim predmetom udario u glavu.

Prema prvobitnoj verziji oni su mu pomogli da ustane sa zemlje, a onda mu iz torbice uzeli 500 evra i potom vratil 200 evra i rekli mu da ćuti, da događaj ne prijavljuje policiji.

Oštećenom su nestala i lična dokumenta.

Međutim, oštećeni je nedavno svedočio da mu osumnjičeni nisu uzeli novac, ali da su ga okrivili da snima Čumetovu kuću u Surčinu za Ivanu Buhu, bivšu suprugu Ljubiše Buhe. 

Tagovi