Region

Zagreb: Žena koja je ušla u poštu nije zaražena koronom

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Zagrebačka policija, nakon što je objavljena vijest da je žena zaražena korona virusom jutros bila u pošti u zagrebačkom naselju Zapruđu, saopštila je da je utvrđeno da to nije tačno i da ona nije zaražena.

Izvor: MONDO, Jelica Dojčinović

Kako prenosi Jutarnji list, žena koja je došla u poštu je susjetka osoba koje su u samoizolaciji, dok ona sama nije zaražena. Njeno upozorenje zaposlenima u pošti da šalje dokumente drugih osoba, koje imaju korona virus, očigledno je pogrešno shvaćeno, pa je nastala panika.

Policija je saopštila da je žena došla u poštu kako bi predala doznake za bolovanje druge osobe, koje je bilo potrebno poslati u njegovo poduzeće.

 Utvrđeno je da ona ne boluje od korona virusa, a da papiri pripadaju osobi koja je zaražena i koja ne izlazi iz svog stana.

Žena koja je donijela doznake je susetka koja vodi brigu o zaraženoj osobi i njegovoj porodici, koja se nalazi u samoizolaciji.

Prilikom predavanja papira, imala je ljudsku potrebu da napomene da je riječ o doznakama osobe zaražene Covidom-19, što su zaposleni pogrešno shvatili u smislu da je ona zaražena, navodi policija.