Region

Manda je likvidiran s Arkanom prije 20 godina, A NJEGOV SIN OTKRIVA...

Autor mondo.me Izvor Kurir

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića otkrio je događaj iz života njegovog oca koji je tada mogao da ga košta glave, piše Kurir

Izvor: Guliver/getty images/iStock / Getty Images Plus/ipopba

Poznati biznismen Milenko Mandić Manda ubijen je 15. januara u hotelu "Interkontinetal" zajedno sa Željkom Ražnatovićem i Draganom Garićem.

Iako je od tada prošlo 20 godina, anegdote vezane za buran život ovog beogradskog šmekera prepričavaju se i danas, a njegov jedini naslednik, sin Aleksandar otkrio je događaj koja će se naći u njegovoj knjizi "Moj otac, Milenko Mandić Manda".

"Bila je to 1992. godina. Manda i čuveni Slavko Mijović boravili su u Njujorku tri mjeseca u gostima kod tadašnjeg velikog bosa! Za to vrijeme upoznali su mnoge svjetske face, između ostalih Majka Tajsona i Silvestera Stalonea. Moj otac je došao oduševljen sa tog putovanja, a sa sobom je donio torbe pune kaseta Tajsonovih treninga. Oni su tom prilikom obišli i Južnu Ameriku", rekao je Aleksandar, a onda otkrio kako njegov otac zamalo nije izgubio život.

"Postoji jedna anegdota koja je zadesila oca i Slavka. Naime, po dolasku u Njujork, trebalo je da kažu lozinku, koju su zaboravili. Olako je mogao da ispadne problem, jer je u to vrijeme taj "boss" kod kojeg su išli bio strah i trepet u cijeloj Americi. Posle im je rečeno da, ko zaboravi lozinku završi obješen na drvetu, ali srećom naišla je njihova "veza" i problem je bio riješen, pa su sačuvali glave na ramenima", ispričao je Mandić.

Tagovi