Region

Ovo su SRPSKE KRIMI KRALJICE! Lijepe, ali i OPASNE!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Marijana M. (31), zvana Kokaina, bila je za volanom „pasata“, u kom su pronađeni veća količina marihuane, heroin i nekoliko pištolja.

Izvor: Kurir/Printscreen, Printscreen Instagram, Privatna Arhiva

Policija je u Petrovaradinu zaustavila automobil marke „pasat“, a kad su otvorili prtljažnik automobila, usledio je šok.

"U gepeku se nalazio jedan pleteni džak, kao i velika, crna, putna torba i još jedna manja maslinastozelena torba. Torbe su bile pune paketa zamotanih u celofan. Nađena su četiri paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma, kao i dva paketića heroina. U džaku je bilo pet pištolja, zamotanih u celofan, kao i 20 komada municije", kaže Kurirov izvor i dodaje da je plavuša odmah uhapšena.

"Protiv nje je podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i preprodavala narkotike i oružje. Određen joj je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu", dodao je on.

Uhapšena Novosađanka je na društvenim mrežama svakodnevno delila svoje atraktivne fotografije, ali i fotografije na kojima pozira s oružjem. Takođe, sudeći po njenim profilima, neretko je boravila u Beogradu, ali i Parizu i Crnoj Gori, piše Kurir.

No, ona nije jedina atraktivna Srpkinja koja je uhvaćena u krimi-radnjama, a njihove priče uvek odjeknu u javnosti.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

Tako je prošle godine, u oktobru, uhapšena pevačica Radojka Kecman (25) iz Novog Sada, kod koje su pronađene automatske puške spremne za likvidaciju, a sumnjalo se da je oružje bilo namenjeno jednom crnogorskom klanu.

"Kod Radojke u stanu bile su dve automatske puške, dok je od Svetozara Ž. oduzeto 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, 10 prigušivača i veća količina municije. Sumnja se da su njih dvoje samo jedna karika u lancu organizovanog kriminala i da je trebalo da to oružje predaju nekom", kazao je izvor iz istrage. Smatra se da je policija hapšenjem pevačice i državljanina Švedske sprečila novo krvoproliće, prenosi Kurir.

Radojka Kecman, koja nastupa po klubovima i kafanama, često je u društvu poznatih ličnosti - pevača, estradnih zvezda i starleta.

I Aleksija Vračar (24), lepa Srpkinja koja živi u Australiji uhapšena je zbog droge u stanu, iako je naknadno objavljeno da se sumnja da joj je sve smestio dečko.

Kako su objavili australijski mediji, u Aleksijinom stanu u Sidneju pronađeno je više od 650.000 dolara, nekoliko vrsta narkotika, oružje i lažna dokumenta.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

"Uhapšena devojka je drogu i novac krila u kesama iz šopinga, kutijama od obuće, ali i u samim cipelama", pišu mediji.

Ubrzo su je domaći mediji nazvali "srpskom kraljicom meta".

Još jedna Srpkinja koja se našla na ovoj listi je Nina Prlja, koja je javnosti poznata i po učešću u rijalitijima.

Izvor: Kurir/Printscreen Instagram

Prlja je uhapšena 15. decembra 2016. pod sumnjom da je deo organizovane kriminalne grupe beogradskih mula koje su krijumčarile kokain u Emirate.

Ona je inače kasnije u medijima negirala da je uhapšena na aerodromu.

"Ja sam bila kod kuće. Nije istina da sam i ja privedena na aerodromu, kako se pisalo. Uhapšena sam u svojoj kući dok sam spavala", ispričala je Nina, navodeći kao razloge hapšenja navodnu umešanost u organizovani kriminal, piše Kurir.

"Četiri meseca sam provela u Centralnom zatvoru, a tri u kućnom pritvoru. Za to vreme su nadležni sve ispitali i razrešili i sada sam oslobođena svih optužbi. A da je istina kao što se priča da sam nosila drogu u gaćama, sada ne bih bila ovde", zaključila je Prlja.

Ipak, srpska kraljica kriminala je svakako Olivera Ćirković, nekadašnja reprezentativka u košarci i članica kriminalne grupe Pink Panter, 5 godina je robijala u Grčkoj.

Izvor: Kurir/printscreen

Olivera je iza rešetaka napisala knjigu „Pink Panter - moja zatvorska ispovest“.

Srpkinja koju u Grčkoj zovu „žena pauk“ i „žena zmaj“, oslobođena je 2017. nakon što joj je Apelacioni sud smanjio kaznu od 12 godina, prenosi Kurir.

"Olivera se teretila za brojne pljačke juvelirnica u Atini, kao i na Rodosu i Santoriniju", preneli su grčki mediji njenu biografiju uz vest o izlasku iz zatvora. Ona je inače u grčkom pravosuđu zavedena pod oznakom „opasna za bekstvo“!

Tagovi