Region

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije - rasadnik starleta!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Već godinama, još od vremena Ivana Mrkića, bivšeg šefa diplomatije, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije važi za rasadnik starleta, piše Kurir.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Vladimir Vladimirov

U MSP Srbije su radile glumica iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ Nevena Ljubić Lojović i Marija Grujić, koja se proslavila obnaženim fotografijama u muškom magazinu, piše Kurir.

U MSP Srbije je posao dobila i Vanja Hadžović, bivša potpredsjednica omladine SPS u Zemunu, poznata po obnaženim snimcima na internetu, kao i Mila Opalić, prijateljica Ivane Petrović, savjetnice u Vladi i miljenice Ivice Dačića, piše Kurir.

Opalićeva je u MSP Srbije radila tek pet dana kada je poslata u Ambasadu Srbije u Stokholmu, na mjesto konzula. Slađana Nikolić, koja je bila jedan od polaznika Diplomatske akademije, glumila je u spotovima folk pjevača Bobana Rajovića Piromana („Usne boje vina“).

Svakako najpoznatija starleta iz MSP Srbije je Dušica Jevđenović. Jevđenovićeva je imala diplomatski pasoš, hvalila se luksuznim životom, ali i zaštitom moćnika na vlasti kome je rodila dijete. Javnost je za nju saznala kad je napala policajaca.

Tagovi