Region

Vučić: Neću sada da odgovaram na uvrede Amfilohija

Autor mondo.me Izvor Kurir

Ne želim javno da odgovaram na uvrede, niti protiv vladike Amfilohija, šta god govorio o meni, već da budem uz svoj narod u CG i sve što sam imao da kažem rekao sam pred Saborom SPC, u lice, kako to rade časni ljudi, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

Izvor: MONDO/Mario Milojević

"A, da govorim sada protiv vladike Amfilohila ili bilo koga drugog neću, šta god da priča o meni, nijednog slova neću da kažem. Želim da budem uz svoj narod, a ne da se borim za pobjedu svoje sujete nad onim onima koji su danas progonjeni u Crnoj Gori", poručio je Vučić gostujući na Pinku.

Takođe, Vučić je poručio je da je Božić vrijeme praštanja i da ne želi na bilo kakav način da utiče na razjedinjavanje srpskog naroda.

Možda ce vas zanimati

"Sve što sam imao da kažem, rekao sam im u lice na Saboru i da odgovaram na svako pitanje".

Vučić je istakao da posebno poštuje patrijarha Irineja i da je od njega tražio blagoslov da ide u Crnu Goru i da sa Srbima provede Badnje veče.
"Bio sam kod patrijarha iznio mu ideju, i on mi je dao blagoslov bio srećan što mislim na srpski narod u terškom trenutku. Onda smo tek rekli da postoji mogućnost mog odlaska u Crnu Goru", rekao je Vučić.