Region

EKSPLOZIJA na pumpi KOD LOZNICE: IMA MRTVIH! VIDEO

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

U naselju Šepak dogodila se eksplozija na jednoj benzinskoj pumpi. Policija potvrdila da je u nesreći jedna osoba poginula. Najmanje sedam povrijeđenih. Ovo naselje nalazi se sa bosanske strane Drine preko puta Loznice.

Izvor: Mondo/čitalac Monda D. M.

Prema riječima svjedoka, eksplozija se dogodila kada je jedno vozilo udarilo u pumpu.

Eksplozija se dogodila na graničnom prelazu Trbušnica kod Loznice. Navodno, najpre su se sudarila dva vozila, od kojih se jedno odbilo i udarilo u cisternu, posle čega je ona eksplodirala.

Hitna pomoć, policija i vatrogasci su na mestu događaja.

Da je jedna osoba poginula, a više njih povređeno, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

"Na mestu eksplozije, osim policije, prisutne su sve nadležne institucije, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Kad se ugasi vatra i steknu uslovi biće obavljen uviđaj“, saopšteno je iz PU Zvornik.

Prema nepotvrđenim informacijama, u zvorničku bolnicu do sada je dovezeno sedam osoba, od kojih je pet sa lakšim i dvoje sa teškim povredama.

Jedan pacijent je transportovan u Tuzlu, dok je drugi prebačen na Univerzitesko klinički centar Banjaluka.

Direktor bolnice u Zvorniku Ivan Popović rekao je da je do sada najmanje sedam ili osam osoba povređeno.

"Na licu mesta se nalaze naša tri sanitetska vozila, kao i santitetska vozila Hitne pomoći. Na mesto eksplozije došle su i ekipe Hitne pomoći iz Loznice, ali i iz Bijeljine. Svaki minut nam stižu povređeni“, rekao je Popović.

Eksplozija se dogodila u mestu Donji Šepak kod Zvornika, udaljenom 2,7 kilometara od Loznice.

"Trenutno je obustavljen saobraćaj u oba smera. Nakon obavljenog uviđaja biće poznato više informacija", rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Tagovi