Region

BICIKLISTA iz Loznice uhvaćen sa 5,5 PROMILA! "Razočaran sam životom"

Izvor mondo.rs Izvor Kurir

Neslavnog rekordera Međunarodne akcije ’’TISPOL’’ koja je trajala od 9. decembra do 15. decembra, policija je zaustavila u Loznici.

Kako je saopšteno alko-test je pokazao da je u krvi imao nevjerovatnih 5,50 promila alkohola, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.

Da sve bude još zanimljivije on nije otkriven za volanom, već za guvernalom pošto je riječ o biciklisti.

 U pitanju je, kako saznaje "Kurir", muškarac rođen 1949. godine kojeg je patrola saobraćajne policije zaustavila u naselju Lozničko Polje, oko 22 sata prošle subote.

Policajci nisu mogli da vjeruju kada su vidjeli rezultate alko-testa, a ovaj sedamdesetogodišnjak, koji uopšte nije registrovao patrolu na putu, je potom upućen u lozničku stanicu Saobraćajne policije gdje, mu je radi trežnjenja određeno dvanaestočasovno zadržavanje.

Biciklista je, navodno, kazao saobraćajcima kako je razočaran životom i da već neko vrijeme svakoga dana popije nekoliko piva i litar rakije.

Inače, u avgustu su mediji prenijeli da je prilikom kontrole saobraćaja na magistralnom putu Loznica- Šabac u naselju Lešnica saobraćajna policija zaustavila Lozničanina sa 4,14 promila alkohola u krvi.

Ispostavilo se da je za volanom bio muškarac, isto sedamdesetogodišnjak, ali iz Kaća kod Novog Sada, a ne Lozničanin.