Region

A šta kaže Zoran Kesić... Da li će "izaći na crtu Vučiću"? (VIDEO)

Autor Danijela Pašić Izvor mondo.rs

Beogradska štampa objavila je da je poznati TV voditelj Zoran Kesić, prema istraživanju koje je navodno naručio Dragan Đilas, idealan kandidat da se na izborima u Srbiji suprotstavi Vučiću. Pitali smo Kesića šta misli o toj ideji...

Zoran Kesić
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Mislim da je Srpski telegraf izmislio celo istraživanje i celu priču, ne znam samo u kom cilju. Da li zbog diskreditacije ličnosti koje su na toj listi, sudije Majića i mene",rekao je Kesić za Mondo i dodao:

"Deluje mi da je to izmišljeno na kolegijumu Srpskog telegrafa i sad ti komentariši izmišljotine tabloida", rekao je Kesić.

Podsećamo, taj beogradski dnevni list objavio je da je Dragan Đilas naručio istraživanje i da traži novo lice koje bi na nekim narednim izborima moglo da "izađe na crtu Aleksandu Vučiću".

Prema rečima sagovornika lista, Đilasova politička grupacija već je angažovala agencije za istraživanje javnog mnjenja.

"Cilj je bio da proverimo kako se neko od tih ljudi na koje računamo kotira među biračima. Rezultat je jasan: najbolje ocene dobili su Zoran Kesić i Miodrag Majić, sudija Apelacionoig suda", objavio je ST, pozivajući se na izvore u SzS.

List prenosi da bolji rejting i ocene birača za sada idu na račun Kesića, poznatog po emisiji "24 minuta" u kojoj kritikuje vlast.

"Njima je Kesić zanimljiv jer ih podseća na ukrajinskog predsednika Volodomira Zelenskog, koji je iz glumačke uloge uskočio u fotelju lidera države", rekao je, navodno, sagovornik lista.

Kesić je danas za MONDO rekao da nema nameru da dalje "komentariše izmišljotine tabloida".

MONDO TV O PRAVOPISU: Zoran Kesić - "I nama biH trebalA laNpa"