Region

Osuđen muškarac koji je tukao starijeg čovjeka u centru Beograda: Snimak napada zgrozio sve na mrežama

Autor Aleksandra Virijević

Napadač koji je pretukao starijeg čovjeka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu osuđen je na godinu dana zatvora uslovno.

Izvor: Instagram/serbalive_beograd/Screenshot

Muškarac V. S. (36) osuđen je na jednu godinu zatvora uslovno, nakon što je priznao krivicu i sklopio sporazum sa tužilaštvom. On je uhapšen zbog nasilja, kada je pretukao starijeg čovjeka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, a čiji je snimak objavljen na društvenim mrežama.

"Osumnjičeni V.S. (36) je dana 16.10.2024. godine saslušan pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kojom prilikom je izrazio kajanje i priznao je da je dana 14.10.2024. godine u Bulevaru kralja Aleksandra vršenjem nasilja prema oštećenom S.M. (78), nanijevši mu laku tjelesnu povredu, značajno ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir, čime je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje", saopšteno je za medije.

Nakon saslušanja Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa osumnjičenim zaključilo sporazum o priznanju krivičnog djela i to na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od četiri godine ne izvrši krivično djelo.